Projekt kilincs

Ebben a menüpontban bemutatjuk azokat a kilincseket, amelyeket leggyakrabban irodaházak, kórházak, közintézmények használnak. Ezeket a kilincseket, gombokat, fogantyúkat, pedig Budapest szívében a Kulcskirály zárszaküzletben meg is tudja vásárolni.

Projekt kilincs lehet ablakkilincs, vagy ajtókilincs. Ezek a kilincsek jóval nagyobb igénybevételnek és használatnak vannak kitéve, mint egy normál lakás ajtó kilincs. Élettartamuk és nyitási ciklusuk speciális igényeknek van kitéve. Ilyen projekt kilincsek lettek felszerelve a kecskeméti Mercedes gyárban, vagy a győri Audi gépkocsi-gyártó üzemben.

A projekt kilincsek speciális bevonattal vannak ellátva, úgynevezett antibakteriális felülettel. Ennek a célja, hogy a ráhordott baktériumok 99%-át teljes biztonsággal elpusztítja, így mint kórokozó hordozót ki lehet zárni. Az AntiGerm kilincsekkel biztonságossá és egészségessé tudjuk tenni otthonunkat.

Ajánljuk továbbá, iskoláknak, óvodáknak, bölcsődéknek.

projekt-kilincsek-bejarati-ajtira

A projekt kilincsek anyagai

Elsősorban rozsdamentes acél-, króm- és matt króm felületű rézkilincsek.

Kétféle osztályba lehet sorolni az projekt kilincseket: DIN 3, ami extra igénybevételre tesztelt, több mint 100000 nyitási ciklus, illetve DIN 4, ami vandálbiztos kivitelt jelent.

A kilincs fémlaphoz csatlakozik, és azt lehet átmenő csavarokkal felcsavarozni az ajtón keresztül, ezen felül pedig a kilincsben lévő négyszögvasat külön imbusz csavar rögzíti extra biztonságként.

Projekt kilincs lehet gombos kivitelű is, ami akár fix-, akár forgó is lehet.

Tűzgátló ajtókon szinte csak ilyen kilincsek vannak szerelve. Elsősorban csere esetén tudunk segíteni. Ezeknek is többféle kivitelével találkozhatunk. Van egybecímes kivitel, ahol a legtöbbször a kilincs és kulcslyuk között 72 mm a távolság. A kilincs formája pedig U alakú, hengeres kivitel.

antibakterialis-projekt-kilincs

A Maestro kínálatában a következő nevű kilincsek lehetnek projekt kilincsek.

  • Thema
  • Image
  • Rondo
  • Arco
  • Rimini
  • Ursula

projekt-kilincsek-raktarkeszletrol

A projekt kilincsekre és antibakteriális kilincsekre kérjen ajánlatot üzletünkben, vagy az elérhetőségünkön.

antigerm-projekt-kilincs-kulcskiraly