FSB kilincsek

Három betű, ami tökéletesen összefoglalja a német minimál stílust és dizájnt.

Az FSB nemcsak formabontó kiegészítőket gyárt az épületekhez, hanem mindezt magas minőségben.

Az FSB több mint egy egyszerű kilincsgyártó, a kínálata szerteágazó és mindenben maximális minőségre törekvő. Katalógusában megtalálható ajtó- és ablakszerelvény, de komplett beléptető egység is rendelhető tőlük. Továbbá jelen vannak mindenféle fürdőszobai kiegészítők gyártásban. Néhányat megemlítünk, de a kínálat szinte végtelen: kádkapaszkodó, törülközőtartó, fogasok, szemetesek, stb.

Az FSB nem más, mint egy különleges dizájnról ismert gyártó szerte a világon. Azt lehet mondani, hogy trendteremtő, és megfelel nagy igénybevételnek is, így ajánljuk termékeit szállodáknak, irodaházaknak, illetve olyan projektekbe, ahol számít a hosszú élettartam. Megoldást kínál minden lehetséges igény kielégítésére egy épületen belül, így azonos formájú kilincs lehet a bejárati ajtón, a beltéri ajtón, az ablakon, vagy akár a pánikvasalaton is. FSB kilincsek és kiegészítők teljes kínálatával tudunk szolgálni, részletes katalógus elérhető ezen a linken: https://www.fsb.de/int/en/products/catalogue/index.html

fsb-minosegi-kilincsek-a-kulcskiralyban

Az FSB kilincsek a következő anyagokból lehetnek

Alumínium: matt vagy fényes, a felületkezeléstől függően

Alumínium: eloxálva, bármilyen RAL színre

Rozsdamentes acél: ez a legnépszerűbb

Sárgaréz

Bronz: itt teljesen új eljárás van, nem a rézkilincs lett bronz színűre felületkezelve, hanem az öntőben már eleve réz helyett bronzot használnak.

A bronz kilincs természetes szépséget alkot, melyet az idő múlása csak nemesebbé tesz.

Ahogy korosodik a bronzból készült tárgy, vagy eszköz, úgy egyre patinásodik. Ezt a levegő páratartalma okozza, és az idő múlásával egyre érettebbé válik.

Amennyiben ezt nem szeretnénk, akkor a bronz kilincset kérhetjük lakk réteggel, így meg lehet óvni a kilincs állapotát, és sokáig nem változik a szín, ez a korrózió elleni védelem.

Közintézményekben, kórházakban, egyre több helyen előírás már az antibakteriális fogantyúk felszerelése, használata. A kilincs egy kórokozó raktár és hordozó, mivel azt mindenki megfogja. Az AntiGERM ezüst-ionos bevonattal ellátott kilincsek a felületükre kerülő baktériumok több mint 99,99%-át elpusztítják. További helyek lehetnek még iskolák, óvodák, bölcsődék, ahol a kórokozók a legnagyobb számban jelenhetnek meg.

Rozsdamentes acél kilincsek, fogantyúk

Napjainkban is nagyon népszerűek, kedveltek, hiszen az áruk kedvező, minőségük, tartósságuk pedig a konkurens anyagokhoz képest jobb.

Az anyag tartós és erős, így alkalmas erős igénybevételű ajtókon és ablakokon, elsősorban középületeken a feladatának ellátására, és ha valakinek tetszik a minimál dizájn, ebből is tud választani.

Az FSB 1912-ben megkapta az új szabadalmat egy anyagra még a háború előtt, melynek neve “NIROSTA” azaz „soha rozsda”! Innen a rozsdamentes anyagok használata.

Ennek az anyagnak nagyon gyorsan terjedt a híre, és különböző helyeken szívesen alkalmazzák is, pl. gyógyszeripar, gépjármű ipar, vegyipar, de építettek belőle tartályokat, konténereket is.

Az FSB kétféle rozsdamentes acélt kínál, amely lehet matt felületű (szálcsiszolt), vagy fényes (tükröződő).

Kiválóan alkalmas fürdőszobába, konyhába, és minden olyan területen, ahol esetlegesen rozsdának van kitéve a fogantyú.

Tisztítása nagyon egyszerű, semmi vegyszer nem szükséges, egyszerűen csak át kell törölni, és máris eltávolítottuk róla a szennyeződést.

A Kulcskirály zárszaküzlet széles kilincskínálata között megtalálja az FSB kilincseket! Rövid határidővel meg is tudja rendelni őket, bármit válasszon is a katalógusból.

Kérjen ajánlatot email-ben, vagy személyesen üzletünkben, az FSB kiegészítőkre!