Hoppe kilincs – A kilincs kiválósága!

A cég története

1952-ben Friedrich Hoppe alapította a céget Düsseldorf mellett.

Két évvel később a cég elköltözött Marburg közelébe.

1956-ban létrehozták első leányvállalatukat, a cég alapját a kilincsgyártás és az ajtók kiegészítőinek gyártása adta.

1971-ben újabb fejezet elé állt a Hoppe, értékesítési irodát hoztak létre Svájc-ban.

1975-ben létrejött a második gyár, ahol először sárgaréz kilincseket kezdtek el gyártani.

Még régebben épült egy gyár Dél-Tirolban is, de 1987-ben bővíteni kellett, és új felületkezelési eljárással is kezdenek kilincseket készíteni.

1989-ben egyesült a cég egy amerikai vállalattal. 1991 óta már Hoppe márkanév alatt gyártanak az amerikai piacra, de még csak speciális termékeket, illetve kiegészítőket.

1991-1993 között Németországban is tovább bővült a Hoppe, és elindul egy teljesen új üzem is.

1992-ben Friedrich Hoppe két fiára hagyja a vállalat irányítását, de az elnöki pozíciót betölti. Fiai, Wolf és Christoph Hoppe.

1995-ben kezdik el gyártani a rozsdamentes kilincseket, ami teljesen új technológiát jelent, és hatalmas lépés a project részeken.

1996 – új üzem a Cseh Köztársaságban.

2002-ben világméretűvé válik a Hoppe, és minden jelentős piacon részesedést ér el: Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Kína, Törökország, Dubaj, Svédország, és az Egyesült Államok.

2005-ben épül egy vadonatúj üzemcsarnok, és költség optimalizálnak.

Egy kis családi vállalkozás, 60 év alatt, egy világméretű céggé nőtte ki magát.

Európában, Ázsiában és az USA -ban vezető kilincsgyártó vállalat a piacon.

hoppe-aluminium

A Hoppe mint márka és minőség

A fenntarthatóság kiemelt figyelmet kap a Hoppe vállalat részéről! A Hoppe vállalat a minőséget és tartósságot képviseli.

1979-től védett márka a Hoppe a különleges H logóval.

10 év garancia van minden mechanikus Hoppe alkatrészre, feltételezve, hogy a termék rendeltetésszerűen van használva, illetve a karbantartás el van végezve.

Hoppe garancia bővebben: http://www.hoppe.com/in/en/handle-of-excellence/brand-quality/guarantee

hoppe-gyar

ALAPANYAGOK

A Hoppe kilincsek 4 fő alapanyagból készülhetnek.

Alumínium

Az alumínium öntvényből készült kilincsek felülete lehet porfestett, vagy eloxált.

Különleges oxid film réteget visznek fel a kilincsre, ez védi meg a kilincset az izzadt kéz nyomaitól, vagy bármilyen más vegyi hatástól. Különleges tisztítási módszerre nincs szükség. Nagy a kopásállóság, kiváló a színtartás. Lehet szó akár folyamatos UV sugárzásról, a kilincs nem színeződik el!

Egészségügyi kockázat nincs.

Rozsdamentes acél

Fő jellemzője a hosszú élettartam, ez leginkább projektekben szerepel, több mint 100000 nyitásra tesztelik. Mind a környezetre, mind az egészségre ártalmatlan. Továbbá korrózió-, sav- és kopásállóság jellemzi.

Rozsdamentesnek nevezik, mert korrózióálló, króm és nikkel ötvözeteiből áll, és ad egy passzív ellenálló réteget.  A rozsdamentes acél kilincsek használata gyakori az építőiparban, az egészségügyben, illetve az élelmiszer szektorban.

Poliamid, más néven műanyag kilincs

A Hoppe-nak van egy egyedi gyártású, Poliamid elnevezésű kilincse, amelyre a magas kopásállóság és a nagyszerű mechanikai tulajdonságok a jellemzők.

Antisztatikus jellemvonás, időjárásálló, valamint kémiai ellenálló képessége teszi egyedivé.

Hoppe sárgaréz öntvény

A minősége messze a legjobb a versenytársakéhoz képest. A felületét természetesen itt is láthatatlan lakk réteg védi, ami ellenállóvá teszi oldószerekkel és vegyi anyagokkal szemben. A lakkréteg csakis mechanikus behatás által sérülhet, pl. a kulcslyuknál megkarcoljuk a kulcs hegyével. A felületet továbbá elektronikus eljárással lehet krómozni, vagy vákuumos bevonó eljárást készíteni.

Hoppe kilincs formák

A Hoppe széles körben és különböző formákban készíti termékeit, legyen szó alumínium, rozsdamentes acél, vagy sárgaréz kilincsekről. A széles termékskála semmi kívánnivalót nem hagy maga után. Lehet a forma egyenes vagy íves, klasszikus vagy modern, azt úgy tervezték meg, hogy szemet gyönyörködtető látvány legyen. Példaként említenénk a Monte Carlo sorozatot is, amelyet a híres olasz designer, GIUGIARO tervezett.

hoppe-kilincsfalA kilincs formája, illetve a különböző felületi bevonatok teszik a Hoppe kilincseket megkülönböztethetővé.

További információk Hoppe termékekről és katalógusok elérhetők:

 http://www.hoppe.com/in/en/home