Bemutató fal

Üzletünkben a bemutató fal azt a célt szolgálja, hogy az ügyfelek minél nagyobb kínálatból tudják kiválasztani a nekik legmegfelelőbb, legszebb, legmasszívabb, legbiztonságosabb kilincseket, pajzsokat.

Az üzletpolitikánk messzemenőkig azt sugallja, hogy a lehető legjobb áron és a legjobb minőségben tudjon az ügyfél nálunk vásárolni és a jövőben is hozzánk térjen be, a telefonszámainkat, elérhetőségeinket továbbadja, másnak is ezt ajánlva.

Üzletünk, a Kulcskirály főként zárértékesítéssel, kulcsmásolással foglalkozik, de megerősítette az ajtókilincsek, pajzsok értékesítésének vonalát is. Megpróbálunk minden igénynek eleget tenni, így minden méretű, alapanyagú, kiosztású kilincset értékesítünk. Amit nem tudunk raktárkészletről az ügyfél számára biztosítani, azt katalógus alapján, maximum két hét alatt beszerezzük.

Persze a sztenderd kilincsek esetében, mint pl. Hoppe, Maestro, Mandelli, Olivari, Nyeste, azonnali raktárkészletről tudunk dolgozni.

kilincs-valasztek

A Kulcskirály üzletben, amit bátran nevezhetünk már Kilincskirálynak is, több ilyen bemutatófallal találkozhatnak az érdeklődők. Itt nemcsak megtekinthetők a különböző anyagú, színű, formájú, gyártmányú kilincsek, pajzsok, hanem ki is próbálhatók. Az a tapasztalatunk, hogy a vásárlók sokkal nyitottabbak és érdeklődőbbek abban az esetben, ha a kínálatot nemcsak egy katalógus alapján tárjuk eléjük, hanem a saját érzékszerveikkel szembesülhetnek a kínálattal.

A kínálat-keresletnek megfelelően, egyelőre négy darab kilincs-bemutató fallal próbálunk az ügyfelek számára választékot biztosítani, de az üzleti vonal kialakítása érdekében, rohamos változásokon megy át a Kulcskirály, ami az ügyfél számára csakis nagyobb, szerteágazóbb választási lehetőséggel ját.

Hiába tartanánk négy-öt bemutató fallal többet, és csábítanánk fölöslegesen a vevőket, hitegetnénk őket azzal, hogy ez is van, az is van, mint egyes webáruházak teszik a termékeikkel, hogy feltesznek az áruról fotókat, fényképeket, aztán vásárlás esetén nincs raktárkészlet, csak a magyarázkodás, hogy ez jó lesz helyette. A Kilincskirályban a dolgok nem így működnek. Azok a kilincsek találhatók a falakon, amit kisebb-nagyobb mennyiségben raktárkészletről tudunk biztosítani, illetve nagyon rövid határidővel tudjuk vásárlóink részére beszerezni.

Térjen be Ön is hozzánk, ha kilincs vagy pajzsvásárlás előtt áll! Győződjön meg róla saját szemével, hogy nem állítunk valótlant, nézegesse meg bemutatófalainkon a kilincseket, bátran próbálja ki őket, ellenőrizze, hogy milyen a fogásuk, képzelje el, hogyan fognak az ajtón festeni! Ha csak nézelődni, tájékozódni szeretne, böngéssze át weboldalunkat! Bátran állíthatjuk, hogy amit nálunk nem talál meg, az nem is létezik!

bemutato-fal-kilincskiraly

szeles-kilincsvalasztek-a-kulcskiralyban