MANDELLI kilincsek

Ha luxus, akkor Mandelli! Ha Milanó, akkor Mandelli! Ha mindezért nem szeretne utazni 8 órát kocsival, akkor jöjjön el Budapest legjobban felszerelt kilincs üzletébe, a Kulcskirályba, és tekintse meg a fényűző és egyedi, utánozhatatlan Mandelli kilincscsaládot!

Ha a ruhák tervezője Versace, a kilincs divatja a Mandelli! Kimagasló minőségével kitűnik minden gyártó közül, anyag- illetve színválasztékával az élvonalba tartozik. A Mandelli család teljes egészében elérhető katalógusból, személyesen a Nyugatinál, a város szívében, a Kulcskirályban. Ha csak a kíváncsiság vezérli, kattintson ide, és nézze át cég káprázatos luxus kilincsválasztékát: http://kilincsek.eu/mandelli_katalogus.pdf

A kilincs és Mandelli: a két fogalom elválaszthatatlan. A gyárat Rodolfo Mandelli alapította 1953-ban. Kreativitás, innováció, minőség, stílus és kényelem, ezeket képviseli mind a Mandelli kilincs-gyártó.

mandelli-minosegi-luxuskilincsek

A részletekben van a stílus, vagy a stílusban a részletesség?

A tervezők szorosan együttdolgoznak a termelési vezetőkkel, hogy a funkció, a minőség és a megbízhatóság ugyanolyan fontos szerepet kapjon, mintha csak szép lenne.  A Mandelli kilincsgyár a dolgozóit folyamatos szakképesítéssel ruházza fel, hogy kiemelkedő minőséget produkáljanak. A Mandelli mindig is törekedett arra, hogy minden egyes termék, amit a világ bármely pontjára szállít, az akár több emberöltő múlva is tökéletesen működjön.

Tanúsítványok

A Mandelli cég az IFT Rosenheim intézettől szerzett tanúsítványokat, amelyek alapján a Mandeli kilincsek a legmagasabb minőségi kategóriába tartoznak.

Tartósság, kopásállóság, és korróziós védelem terén, a legmagasabb, 4-es fokozatot érték el.

Az alap felületkezelésre 5 év garanciát adnak, de a PVD bevonatos kilincsekre 30 év a garancia. A Kulcskirály zárszaküzletben bővebb felvilágosítást kaphat a PVD bevonatról.

A Mandelli gyárban csak alap megmunkálási fázisokat végeznek robotok, ilyen pl. az öntés, krómozás, felületkezelés, és bélyegzés. Minden más megmunkálást, csiszolást, polírozást kézzel végeznek. Tulajdonképpen, ha az autókban a Rolls-Roys a királynő, a kilincsekben a Mandelli a király.

2012-ben, a gyár elköltözött a Como tó partjára, az új tulajdonosnak köszönhetően.

A Mandelli egy 100%-ban Olaszországban gyártott termék, és olyan büszkeséggel dolgoznak ott az olaszok, mint egy Ferrari gyárban. Nemcsak a kilincs és a technológia fontos, de maximális figyelmet fordítanak a csomagolásra is, amit ugyanolyan gondosan és odafigyelve végeznek a gyár dolgozói, mint más munkafázisokat.

A Kulcskirály megtisztelve érzi magát, hogy egy ilyen világhírű, és kiemelten luxus terméket tudhat a kínálatában.

kulcskiraly-a-mandelli-kilincsek-forgalmazoja

mandelli-kilincsek-a-kulcskiralybanminoseg-es-dizajn-mandelliIgen, tisztában vagyunk azzal, hogy egy ilyen kilincs ára körülbelül 40-60 ezer forint között is lehet. Ez valóban sok pénz. De ezért kapunk is valamit. Ez nem kidobott pénz. Ezt a kilincset nem kell lecserélni 5-10 évente, ezt 100 év múlva se kell lecserélni! Csupán használni kell, és gyönyörködni benne. Ha egy kicsit is igényes a lakásfelújításnál, ne vegye meg a legolcsóbb kilincset, ami a századik lenyomásnál a kezében marad, mert ezzel csak problémát okoz saját magának! Napjainkban újítanak fel igen drága helyeken, pl. Andrássy út, vagy Váci utca, ahol nem akadály, hogy egy drágább, az átlagtól nagyban eltérő kilincset vegyenek.

Zárszaküzletünk, illetve a Kilincskirály elérhetőségén várjuk akár belsőépítész, akár lakberendezők jelentkezését is!

A Mandelli különleges réz-ötvözetet használ, és a következő színekkel lehet választani a kilincs külsőt: arany, szatén arany, króm, matt króm, matt szatén nikkel, szatén nikkel, matt fekete, csiszolt antik, szobor bronz, francia arany, 24k arany és patinás ezüst.

Egyes Mandelli kilincsek raktárról is elérhetők, de többnyire 2-3 hetes átfutási idővel rendelhetőek meg ezek a luxus kilincsek. A Kulcskirály kilincsszaküzlet az egyetlen a belvárosban, aki kiemelt Mandelli értékesítő!

Keresse a minőséget, keresse a Mandellit! Hol? A Kulcskirályban!