Maestro kilincsek

Ha ezt a nevet művészileg le akarjuk fordítani, akkor Mestert jelent. A Lartech Maestro cég, pedig a kilincsek és fogantyúk mestere.

Ez a vállalat már több mint 15 éve meghatározó piaci szereplő, és mára már vezető szerepet tölt be a kilincsforgalmazás területén.

olasz-maestro-kilincsek-a-kulcskiralyban

De mitől művészi egy kilincs?  A válasz nagyon egyszerű.

A világ minden tájáról, de elsősorban Európából, azon belül is Olaszországból, vezető formatervezők készítették és készítik el az ajtók ékszereit, a kilincseket. Ezek a formatervezők mindig az adott korszaknak és stílusnak megfelelő követelmények szerint terveztek. Milánó körzetében, több világhírű kilincsgyár is termel folyamatosan, már több mint 50 éve.

A Maestro egy brand, egy márkanév, ami több kisebb olasz kilincsgyártó termékeit foglalja egybe, azokat katalogizálja, és különböző fantázia nevekkel ruházza fel. Pl. Valentina, Sofia, Rafaella, stb.

A Lartech Maestro Kft. kifejezetten az ajtó, és az azzal szorosan összefüggésben, azt körülvevő dolgokra specializálódott. Elsősorban szakkereskedőeket szolgálnak ki, de termékeik jelen vannak a nagyobb barkácsáruházakban is.  Mivel országos szinten minden kereskedelmi egységben ott vannak, ahol minőségi kilincsre, vagy egyéb más kiegészítőre van igény, így nincsenek közvetlen kapcsolatban a vevőkkel, de bármilyen felmerülő probléma esetén bártan lehet keresni őket.

A Kulcskirály és a Maestro kapcsolata

Ez a két nagyszerű cég egy közös cél végett állt össze, a cél pedig az volt, hogy magas minőségű termékeiket, Budapest legkomolyabb szakmai csapata a vevők rendelkezésére tudja bocsátani. A Kulcskirály, már a Zár-Pláza Kft. vezetésével lépett közvetlen kapcsolatba a Lartech Maestro kilincsforgalmazóval. Több mint 6 éve, egy sikeres kapcsolat eredménye, hogy több ezer kilincspárt, gombot, és fogantyút adtak el.

a-legnagyobb-maestro-kinalat-a-kulcskiralynal

A Lartech Maestro olyan európai kilincsgyárak hivatalos magyarországi forgalmazója, mint a Mandelli, Tupai, FSB, stb. Ezek a cégek mind bíznak a szakmai tudásban, háttérben, és folyamatosan fejlődnek. A cél az, minél több otthonba, lakásba irodába, iskolába, kórházba, jó minőségű terméket adni, ami tartós és egészséges környezetet biztosít.

A kilincsek szerepe a biztonságon túl, az otthon harmóniájának a megteremtése is. A stílus megteremtése lehet, hogy pont egy ajtóval fog kezdődni.

A minőség előállításában már a XXI. század technológiája is a segítségünkre van.

Kínálatukban megtalálhatóak a réz kilincsek, a kovácsoltvas kilincsek, tolóajtó vasalatok, üvegajtó vasalatok, szellőzőrácsok, automata küszöbök, antibakteriális kilincsek és egyéb kiegészítők.

 

A Kulcskirály csapata büszke arra, hogy egy ilyen nagyszerű közösségnek lehet a tagja.

Ha Budapesten keres minőségi, olasz, hosszú élettartamú kilincset, azaz Maestro kilincset, a legjobb, ha a Kulcskirályban keresi!