Partnerek

A Kulcskirály bizonyított az évek alatt és megszolgálta a Kilincskirály nevet is.

Persze nagyon sokat köszönhetünk, a támogatóknak, szponzoroknak és legjobb partnereinknek. Nekik úgy köszönjük meg az együttműködést, hogy az alábbiakban megemlítjük a nevüket és a weboldaluk bemutatásukkal hozzájárulunk az ő és a mi további sikeres együttműködésünkhöz.

Zár Zorro Serrature Kft.

Kiemelkedő és hosszútávon együttműködő partnerünkként említenénk meg a legjobb csapatot, a Zár Zorro Kft-t. Velük idestova már 10 éves kapcsolatot ápolunk, és már családias, baráti kapcsolat van közöttünk.

Az ő szakterületük a teljes körű zárszerviz, Budapesten és Pest megyében.


zz-logo barlock-logo

www.zarzorro.hu

ELGA-ZÁR Kft.

A másik kiemelkedő partnerünk egy olaszliszkai cég, az ELGA-ZÁR zárgyártó Kft. Fém- , tömegcikk- és zárgyártással foglalkozó, nagy múltú magyar kft. Itt Kertész László úr nevét emelnénk ki kimagasló szakmai és szellemi munkájáért. Szintén több mint 10 évre nyúlik vissza a kapcsolatunk. Neki köszönjük a zárakat, zártesteket, illetve az ajtó törésvédő pajzsokat, postaláda zárakat, és nem utolsósorban a Zár Zorro Kft-vel közösen létrehozott BARLOCK hevederzárat.

elga-zar-logo

www.elga-zar.hu

Lartech-Maestro Kft.

Szintén régi kapcsolatot ápolunk ezzel a dunaharaszti céggel. Velük bonyolítjuk a kilincsek forgalmazásának 90 százalékát. Barátságunk hosszú évekre nyúlik vissza.

maestro-logo

www.kilincsek.eu

Nyeste és Nyesténé Épületveret-gyártó Kft.

A Nyeste Kft-től főként zárvédő pajzsokat vásárolunk. Nagy szakmai tudással és biztos hátterű családi vállalkozással erősítik a piacot.

nyeste-logo

www.nyestekft.co.hu

Ezúton is köszönetet szeretnénk mondani a minket körülvevő, támogató és együttműködő cégeknek, vállalkozásoknak!

Falticska Gábor a Kulcskirály – Kilincskirály ügyvezető igazgatója