A budapesti Kulcskirály zárszaküzlet folyamatosan növeli a minőségi kilincsek értékesítését. Így kiérdemeltük, hogy a DND Marinelli olasz kilincs-gyártó kiváló minőségű kilincsei is ki legyenek nálunk állítva, ezáltal is biztosítva mindenkit, hogy a legújabb trendeknek megfelelve tudjanak kilincseket választani.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy lakberendezők, belsőépítészek legyek naprakészek, milyen kilincs újdonságok kaphatóak. Az esztétikus kilincs egy tartós darab, fontos része a lakás vagy ház mindennapjainak, hiszen a kilincseket minden nap használjuk.

De most egy pár szót ejtünk a DND Martinelli kilincsek történetéről:

1968 óta készítenek minőségi kilincseket, szintén neves formatervezőkkel összedolgozva, akár csak az Olivari, vagy a Mandelli. Azt mindenki elismeri a világon, hogy az olasz formatervezők és designerek teremtik a divatot és olyan időtálló dolgokat terveznek amik 10-20 év után is érdekesek és esztétikusak maradnak.

1960 as évek végén Angelo Martinelli irányításával létrehozták az FMN Martinelli céget, azon a helyen ahol mindig is fontos szerepet játszott az ipar és a kézművesség. Brescia tartományban, Nozza- ban található az az üzem, ahol a legnagyobb szakértelemmel rendelkező munkások készítették el a kilincseket, gombokat, fogantyúkat. Mindig is a minőség volt a fő mozgató rugó a gyár számára.

Ahogy nőtt a megrendelések száma, úgy növekedett maga a gyár is, ennek megfelelően használták fel a zamakot, az alumíniumot és a sárkarezet, mint ötvözeteket.

Napjainkban a kilincsgyárat Vilma Martinelli vezeti gyermekeivel, Pietro és Simona segítségével. Folyamatosan új ötleteket és kreativitást visznek bele a gyártásba és a termékekbe, ehhez folyamatosan segítségükre vannak nagy tudású, tapasztalt építészek és tervezők.

A minőség tükrében, mind a kézművesek, mind a beszállítók a DND kilincsek, fogantyúk újításán fáradoznak, és ezt biztos háttérrel tudják nemzetközi szinten is értékesíteni.

Ezen a linken megtekinthetőek milyen fantasztikus környezetben és luxusban lehet egy kilincset elhelyezni.

http://www.dndbymartinelli.com/content/projects-0

A DND Martinelli kilincs-gyár a munkakörnyezetre is kimagasló figyelmet fordít. A gyártás során keletkezett hulladékok környezetbarát tárolása, újrahasznosítása, a minimális zajkibocsátási értékek betartása, mind-mind olyan környezetet biztosít, ahova a munkások szívesen mennek dolgozni, és ez a legyártott fogantyúk minőségén is meglátszik.

A gyártásban résztvevő gépek folyamatos karbantartása, tisztántartása ugyanolyan fontos, mint, hogy meglegyenek a legújabb eszközök. Ezek ösztönzik a dolgozókat, hogy még jobb minőségben tudjanak minden terméket előállítani.

Nagyon fontos a vevői elégedettség. Ennek biztosítása végett, folyamatosan kapcsolatban vannak a forgalmazókkal, és kérik a visszajelzéseket.

Ipari környezetben vagy hotel esetében is előfordulhat, hogy tűzállósági tanúsítványt kérnek, ami 2009-től már elérhető bizonyos típusok esetében. Minden esetben kérjen tájékoztatást, hogy mely kilincsek érhetőek el, tűzállósági bizonylattal.

Technikai információ:

VIS RENDSZER

A Martinelli® ajtókilincsek szabványos dnd-jét 50 mm átmérőjű, 7 mm vastag rózsákkal szerelik fel, belső, jobb és bal oldali rugós rendszerrel. A rugórendszer belső és külső elemei Nylon® PA6 (30% üvegszálas üveg) felhasználásával készülnek. A magas igénybevétel mellett ez az anyag kitűnő terhelhetőséget és rugalmas és szakítószilárdságú mechanikai igénybevételnek is ellenáll, biztosítva a kopás és a súrlódás nagy ellenállását.

A rugós rendszer központi orsóvezetővel rendelkezik, ez segíti az illesztési folyamatot és biztosítja, hogy a fogantyúk a megfelelő helyzetben legyenek. Az 50 mm-es rózsákra kifejlesztett dnd-fogantyúkat szabványos csavarokkal szállítjuk (a csavarokat rögzítő csavarok állnak rendelkezésre kérésre). A sárgarézfedő rózsa helyes rögzítésének biztosítása érdekében rögzítse az a-t a rugó alján lévő referencia ajak segítségével, és nyomja be. Ez a termék a Martinelli® termék szabadalmaztatott dnd-je, amelyet olaszországi gyárunkban terveztek, gyártottak és teszteltek.

kilincs, kilincskirály, ajtó kilincs, erkélyajtó kilincs, kilincskirály Budapest

A rugós kilincsek esetén 200 000 nyitást tesztelnek le, ezt kell kibírnia minden egyes kilincsnek.

GARANTÁLT KIVITELEZÉS

A sótartalmú korróziógátló teszt a legfontosabb kritériuma azoknak, amelyeket termékeinkkel kapcsolatban tettünk. A 80 órás sószórás normál használati körülmények között 1 éves használatnak felel meg.

kilincs, kilincskirály, ajtó kilincs, erkélyajtó kilincs, kilincskirály Budapest

Sárgaréz alapanyag használat esetén 10 év felületi garancia!

Termékeink felszínén galvanikus bevonatot képeznek, ez a Power Chrome, amelyre a garancia 10 év.
A specifikus lerakódott fémkompozíciók révén a felület biztosítja a nagy teljesítményt a különféle feszültségek alatt, amelyek a termék felülete alatt állnak. A befejezés meghaladta a 1000 órát a sóviszkozitási tesztben.

A Power Chrome felületei:
OC Power Chrome – krómozott krómozott sárgaréz.
PCS Power Satin Chrome – krómozott krómozott szatén sárgaréz.
CCS Chrome & Power SatinChrome – fényes és szatén sárgaréz krómozással.

kilincs, kilincskirály, ajtó kilincs, erkélyajtó kilincs, kilincskirály Budapest

ROZSDAMENTES BRASS®

PVD – PVD INOX

PVD névvel ellátott fémes bevonat (fizikai vaporeloszlás). Inoxidálható, karcolásálló és kopásálló, a PVD az eredeti színt változatlanul tartja. A PVD bevonat meghaladta az 1500 órát a sóviszkozitási tesztben. A PVD 20 évig (normál használati körülmények esetén) garantált. A bevonat tisztításához javasoljuk, hogy puha, kizárólag alkohollal nedves ruhát használjon.