Szeretnénk blogunkban egy olyan megtörtént esetet leírni, ami mostanában elég gyakori “trend” – nem követendő példa!

Megrendelőnk saját ötlettől vezérelve elgondolta, hogy kilincs helyett, forgató gombokkal szeretné a beltéri ajtókat nyitni.

Értékesítőink többször elmondták, felhívták a figyelmet arra, hogy a “gomb” forma nem alkalmas ugyanolyan erőkifejtésre, mint egy kilincs. Nem kényelmes, nem tudja ugyanúgy mozgatni vele az ajtót mint normál esetben. Az ügyfelünk a figyelmeztetéseink ellenére rendelt tőlünk több mint 10 pár gombot. Nem telt el két nap, amikor azzal tért vissza, hogy a szerelő nem tudja felszerelni a gombokat, mert… és nem is ez volt a lényeg, mert, mint kiderült, ez csak egy kitalált indok volt.

Miután üzletünk biztosított volna szerelést a gombokhoz, a kedves vevő már felhozta problémának, amit mi legalább ötször elmondtunk neki a vásárlás előtt. Most, cserét szeretne, ami felől nem zárkózunk el, amennyiben tőlünk is visszavásárolják az egyedileg vásárolt termékeket.

Itt nem pár száz forintról van szó, a gombok darabja több mint ötezer forint, ezek magas minőségű, lakkozott, polírozott sárgaréz gomb/fogantyúk.

Üzletünkben magasan képzett szakirányú értékesítők dolgoznak. Természetesen igyekszünk mindenben a vevőink segítségére lenni, és a kilincsek, mint műtárgyak szerepelnek választékunkban.

Ezért kérjük önöket, hogy minden esetben hallgassanak kollégáinkra és gondolják át alaposan, hogy mit akarnak! Számunkra első, az elégedett ügyfél!

Sok esetben teszünk eleget egyedi kéréseknek, párosítunk össze különböző címet és kilincset, hogy a vevőink maximálisan elégedettek legyenek!

Tekintsék meg kínálatunkat, a Kulcskirályban!

Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.